Kotisataman deitti fi index salo

kotisataman deitti fi index salo

monipuolisten hakujen kautta valtavasta valikoimastamme. Kotisataman Deitin käyttöoikeussopimus Kotisataman Deitti Käyttömaksun maksaminen Kotisataman Deitti Sinulla ei ole käyttöoikeutta tälle sivulle. Palvelun käyttö edellyttä käyttömaksun maksamista. Siirry maksusivustolle klikkaamalla tästä: https maksu.

Deittipalvelun käyttöohjeet Kotisataman: Kotisataman deitti fi index salo

Jos kirjoitat enemmän, niin ylläpito voi poistaa tunnuksen tai blogin kirjoitusoikeuden. Kun olet löytänyt kumppanin, etkä tarvitse enä tätä palvelua, poista profiilisi, jottei ilmoituksesi jä muiden katseltavaksi. Avaa viesti ja ota salasana talteen. Merkkien enimmäismärät per viesti: blogeissa 5000 merkkiä blogien kommenteissa 2000 merkkiä yksityisviesteissä 5000 merkkiä vieraskirjassa 750 merkkiä Myös mahdollisten yhteyskatkojen vuoksi on parempi kirjoittaa pitkät viestit, kuten blogit ja profiilin kuvaustekstit, ensiksi jossain tekstinkäsittelyohjelmassa ja siirtä ne vasta sitten deittipalveluun. Voit lähettä viestejä, antaa virtuaalisia lahjoja, chattailla, kirjoittaa blogeja / keskustella, tallentaa kuviasi kansioihin. Sopimattomat kuvat poistetaan.3 Profiilikuvan lisäminen Mene sivulle Profiili » Vaihda profiilikuva. Profiilia koskeva tärkein informaatio kannattaa pitä ajan tasalla (esim. Mene deitin päsivulle osoitteeseen. 13 Ilmianna käyttäjä häiriköinti Jos havaitset palvelussamme tänne sopimatonta sisältöä tai käyttäytymistä, niin voit käyttä joko 'Ilmianna käyttäjä' toimintoa. Siellä pätevät kuitenkin samat sännöt kuin deittipalvelussakin. 3 Tekstin tuottaminen Järjestelmä ei osaa valitettavasti kertoa kirjoittamisvaiheessa käytettävissä olevaa merkkimärä, vaan se ilmoittaa vasta tallennettaessa jos merkkimärä on ylittynyt. kotisataman deitti fi index salo

1 ajatellut “Kotisataman deitti fi index salo”

  1. Jos käyttäjä kirjoittaa blogiin säntöjen vastaisia asiota, käyttäjän tunnus voidaan poistaa ilman ennakkovaroitusta tai käyttäjältä voidaan kieltä blogien kirjoittaminen kokonaan.

Jätä Vastaus